Няма оцелели при  в Непал и спасителната операция е приключила, съобщава Блумбърг.

...
Няма оцелели при  в Непал и спасителната операция е приключила, съобщава Блумбърг.
Коментари Харесай

Няма оцелели след самолетната катастрофа в Непал

Няма оживели при  в Непал и избавителната интервенция е завършила, съобщава " Блумбърг ".

Заместник-директорът на Службата за гражданска авиация на страната Санджай Кумар съобщи, че криминалистите работят по установяването на самоличността на телата.

Той уточни, че черните кутии на самолета са били открити на мястото на катастрофата и са предадени на проверяващия екип за разбор.

По данни на Службата за гражданска авиация на Непал измежду пасажерите е имало 53 непалци, петима индийци, четирима руснаци, двама корейци, един ирландец, един австралиец, един аржентинец и един французин. Шестима от 68-те пасажери са били малолетни. На борда са пътували общо 37 мъже и 25 дами.

По-рано държавното управление образува петчленна комисия за следствие на самолетната злополука, която би трябвало да показа отчет в границите на 45 дни.

Говорителят на държавното управление и министър на финансите Бишну Прасад Паудел уточни, че е разпоредена техническа инспекция на всички локални самолети, като държавното управление ще извърши рекомендациите на проверяващите, с цел да предотврати сходни произшествия в бъдеще.

По данни на профилирания уебсайт за авиация Aviation Herald интернационалното летище в Покхара, където е трябвало да кацне разрушилият се аероплан, е било намерено едвам на 1 януари тази година и е трябвало да размени остаряло, доста по-малко летище.

Миналата година 22 души починаха, откакто частен аероплан на непалската Tara Air се разруши малко след политане от Покхара.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР